Locker Not Displaying issues

All Support Requests related to Mighty Content Locker goes here. Any problems, questions, suggestions, post them here!

HOME ADDRESS

Site Admin
User avatar
Posts: 310
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:43 pm
Location: InnoCoders.com

Locker Not Displaying issues

Postby innozemec » Mon Mar 18, 2013 8:10 pm

Please discuss all issues/questions about Lockers not displaying on your websites or can't get them to show up correctly in this thread only!

Do not start new threads please!

Please make sure to read this thread first for the most common issues/mistakes on this topic!
Image

Indexification.com

Posts: 2
Joined: Thu Mar 28, 2013 3:01 am
Location: Austin, TX

Re: Locker Not Displaying issues

Postby s1lv3rdo7 » Fri Apr 05, 2013 1:34 pm

When I go to create a new locker I apply a new theme and when I go to layout the image doesn't show up. I tried this with multiple themes and they all have the same affect. This started happening after I applied the latest update. I will pm you my MCL login information.

Site Admin
User avatar
Posts: 310
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:43 pm
Location: InnoCoders.com

Re: Locker Not Displaying issues

Postby innozemec » Fri Apr 05, 2013 3:18 pm

pm relpied!
Image

Posts: 11
Joined: Fri Apr 19, 2013 4:04 pm

Re: Locker Not Displaying issues

Postby addetpao » Sat Apr 20, 2013 3:23 am

i innozemec, i'm having problems making the locker load on click. i made sure i followed the instructions you've posted, but i can't seem to make it work. The script just won't load.


Site Admin
User avatar
Posts: 310
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:43 pm
Location: InnoCoders.com

Re: Locker Not Displaying issues

Postby innozemec » Sat Apr 20, 2013 8:32 am

addetpao wrote:i innozemec, i'm having problems making the locker load on click. i made sure i followed the instructions you've posted, but i can't seem to make it work. The script just won't load.


pm me url and pass to the MCL admin and url where you are trying to make the locker working.
Image

Posts: 11
Joined: Fri Apr 19, 2013 4:04 pm

Re: Locker Not Displaying issues

Postby addetpao » Sat Apr 20, 2013 9:56 am

It's working now. Can we chat in skype instead? I cant figure out how to bulk import offers from AWM

Site Admin
User avatar
Posts: 310
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:43 pm
Location: InnoCoders.com

Re: Locker Not Displaying issues

Postby innozemec » Sat Apr 20, 2013 10:36 am

addetpao wrote:It's working now. Can we chat in skype instead? I cant figure out how to bulk import offers from AWM


OK, great!

I am not available on skype during the weekend as i am not at home..

As about bulk import offers from any company, simply find a way to export the offers in a list, if available .. in your account at the company and then simply use the "bulk import" screen in MCL..
Image


Posts: 2
Joined: Wed May 01, 2013 9:29 am

Re: Locker Not Displaying issues

Postby cbrown86 » Wed May 01, 2013 1:11 pm

Content Locker isn't being displayed properly in FireFox, I've tried several themes and they all show content locker centered at top of screen, with 50% cut off (starts above viewable).
Attachments
Capture.JPG
Capture.JPG (40.12 KiB) Viewed 26006 times

Site Admin
User avatar
Posts: 310
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:43 pm
Location: InnoCoders.com

Re: Locker Not Displaying issues

Postby innozemec » Wed May 01, 2013 1:39 pm

I have seen such issues if there is no or old/invalid DOCTYPE tag on very top of the page you are inserting the locker to.

Try adding <!DOCTYPE html> and it should be fixed..
Image

Posts: 2
Joined: Wed May 01, 2013 9:29 am

Re: Locker Not Displaying issues

Postby cbrown86 » Wed May 01, 2013 2:55 pm

Perfect, thanks!
Are you able to Skype hop on skype for a minute?


Next

Return to Support Tickets

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Indexification.com