UPGRADING PROBLEMS

All Support Requests related to Mighty Content Locker goes here. Any problems, questions, suggestions, post them here!

HOME ADDRESS

Site Admin
User avatar
Posts: 310
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:43 pm
Location: InnoCoders.com

UPGRADING PROBLEMS

Postby innozemec » Thu Feb 21, 2013 11:35 am

Use this thread ONLY for Your Upgrading questions and problems of any kind!

Please do not start new threads about Upgrading questions/issues!

Detailed Upgrading Instructions are available in this thread
Image

Indexification.com

Posts: 8
Joined: Thu Mar 14, 2013 8:01 pm

Re: UPGRADING PROBLEMS

Postby geshwinn » Wed Apr 03, 2013 6:46 am

Hi Innozemec,

First of all, thanks for the upgrade. I see that some of my feature suggestions have been included. Awesome!

I just upgraded and I am having these issues:
1. When I try to boost/deactivate/delete (anything from the drop-down menu) an offer - it does nothing
2. When I load the locker the interface is messed up
3. When trying to remove/add offers the drag-and-drop is not working anymore
4. On some screens there is this "Loading..." text when nothing actually is loading.

I am wondering what I messed up when upgrading.

Regards,
Geshwinn

Site Admin
User avatar
Posts: 310
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:43 pm
Location: InnoCoders.com

Re: UPGRADING PROBLEMS

Postby innozemec » Wed Apr 03, 2013 8:49 am

hi there,
probably some of the JS files are problemable.. Simply try reuploading the whole upgrade package again and once you login to your MCL admin try holding CTRL+F5 to refresh with a cleared cache

let me know if yet problemable..
Image

Posts: 8
Joined: Thu Mar 14, 2013 8:01 pm

Re: UPGRADING PROBLEMS

Postby geshwinn » Wed Apr 03, 2013 12:37 pm

Hi,

I just tried that and it's still the same.

Regards,
Geshwinn


Site Admin
User avatar
Posts: 310
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:43 pm
Location: InnoCoders.com

Re: UPGRADING PROBLEMS

Postby innozemec » Wed Apr 03, 2013 2:31 pm

hm, weird.. i have upgraded couple of installations and all is fine, and nobody else is reporting such an error.. i am sure it has to do something with the uploaded files..

can you please PM me your MCL admin url and pass so i can take a look
Image

Posts: 1
Joined: Sun Nov 10, 2013 12:17 am

Re: UPGRADING PROBLEMS

Postby CristianDIOR » Mon Dec 07, 2015 4:54 am

After upgrade recived this error
"Query to MySQL Failed: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 1"

in ?menu=lockers

Site Admin
User avatar
Posts: 310
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:43 pm
Location: InnoCoders.com

Re: UPGRADING PROBLEMS

Postby innozemec » Tue Dec 08, 2015 6:41 pm

Hello,

It seems the upgrade didn't complete properly. Try doing the upgrade again and make sure once you visit your MCL admin after you uploaded the files you see the upgrading screen and that it completes
Image


Posts: 1
Joined: Wed Jul 24, 2013 2:18 am

Re: UPGRADING PROBLEMS

Postby gdotcom » Sun Mar 27, 2016 6:30 pm

Hey Inno. You're doing a great job. I have a problem. I tried upgrading my MCL and it's not reflecting in my dashboard. I don't know if I did it correctly. Please advise.

Return to Support Tickets

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests