switching the domain that Mighty Content Locker is assigned

All Support Requests related to Mighty Content Locker goes here. Any problems, questions, suggestions, post them here!

HOME ADDRESS

Posts: 2
Joined: Tue Jan 26, 2016 9:11 pm

switching the domain that Mighty Content Locker is assigned

Postby yellowtaxi » Thu Jan 28, 2016 1:54 am

Any chance I can switch the domain I got assigned to MCL? My webhost is unable to upgrade the server its on to a high enough level for it to work so to avoid downtime, i'm wondering if I can use another domain as the main install for it... thank you
Yellow Taxi


Site Admin
User avatar
Posts: 310
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:43 pm
Location: InnoCoders.com

Re: switching the domain that Mighty Content Locker is assig

Postby innozemec » Thu Jan 28, 2016 8:13 am

Hello,

You may use the script only on one licensed domain. If you wish to change the domain, PM it to me and I will relicense the script for you
Image

Return to Support Tickets

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests