Configuring POSTBACK

All Support Requests related to Mighty Content Locker goes here. Any problems, questions, suggestions, post them here!

HOME ADDRESS

Site Admin
User avatar
Posts: 310
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:43 pm
Location: InnoCoders.com

Re: Configuring POSTBACK

Postby innozemec » Wed Aug 14, 2013 10:32 pm

hmm..weird..

pm me url and pass to your MCL admin so i can look around and see what it could be..
Image

Mighty Content Locker

Posts: 2
Joined: Sun May 26, 2013 1:17 pm

Re: Configuring POSTBACK

Postby CharlieTango » Mon Sep 02, 2013 9:06 am

I seem to be having trouble setting up the postback url mask. I'm sure I've followed the instructions exactly, but when I enter the location of the php file in the External Postback Location box, and click "update settings" I am greeted by the following error.

Image

Thanks for any help!

Site Admin
User avatar
Posts: 310
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:43 pm
Location: InnoCoders.com

Re: Configuring POSTBACK

Postby innozemec » Mon Sep 02, 2013 10:08 am

You are probbaly not putting it as correct url format like http://domain.com/file.php
Image

Posts: 2
Joined: Sun May 26, 2013 1:17 pm

Re: Configuring POSTBACK

Postby CharlieTango » Mon Sep 02, 2013 4:01 pm

You're right. I had "www." in the url, and once I removed it, it worked fine. Thanks!


Posts: 1
Joined: Fri Sep 13, 2013 1:28 pm

Re: Configuring POSTBACK

Postby zoltixound » Fri Sep 13, 2013 1:48 pm

Hello Sir,
Please help me how do i implement postback for Adgatemedia ?
I would be grateful if you could brief me in details because i'm newbie. Thanks in advance.

Site Admin
User avatar
Posts: 310
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:43 pm
Location: InnoCoders.com

Re: Configuring POSTBACK

Postby innozemec » Fri Sep 13, 2013 1:54 pm

zoltixound wrote:Hello Sir,
Please help me how do i implement postback for Adgatemedia ?
I would be grateful if you could brief me in details because i'm newbie. Thanks in advance.


Hi there,

Go to "Settings->Configure" in the MCL admin panel and there in the Postback section click on the "Postback Instructions" button and there you will find exact step by step instructions
Image

Posts: 4
Joined: Mon Sep 30, 2013 8:46 pm

Re: Configuring POSTBACK

Postby Osavpoiss » Wed Oct 02, 2013 11:22 am

I have done everything like is shown in the Adworkmedia video posted in this thread viewtopic.php?f=7&t=36&p=128#p128 and it still does not track conversions. I also did the test postback in Adworkmedia. The postback doesn't also work for adnooka. It does work with adgatemedia.

Any help would be appreciated!

Indexification.com

Site Admin
User avatar
Posts: 310
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:43 pm
Location: InnoCoders.com

Re: Configuring POSTBACK

Postby innozemec » Wed Oct 02, 2013 12:08 pm

Enable the postback logging in the settings->configure screen and do the test postback in Adworkmedia and check the postback log in MCL and see if something got added in it
Image

Posts: 4
Joined: Mon Sep 30, 2013 8:46 pm

Re: Configuring POSTBACK

Postby Osavpoiss » Wed Oct 02, 2013 12:26 pm

I waited for about 5 minutes between the test and nothing got logged.

Site Admin
User avatar
Posts: 310
Joined: Mon Jan 21, 2013 8:43 pm
Location: InnoCoders.com

Re: Configuring POSTBACK

Postby innozemec » Wed Oct 02, 2013 5:43 pm

Well, in that case are you sure you did all the things as explained in the instructions? As apparently either the url set in AWM is not correct or the rewrite is not working fine..

PM me url and pass to your MCL admin so i can try myself..
Image


PreviousNext

Return to Support Tickets

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest